Tuesday, August 27, 2013

Keistimewaan Stokin Ajaib jenama Vken

 
Kalau anda berminat sms nama dan alamat  ke nombor  
HP 01119825085
serta bank in ke akaun 
Maybank ARIS FEZUL BIN ISMAIL  156141391979 
 atau 
Bank Islam AL AMAL RESOURCES  06037010034086
Harga RM 195 sepasang termasuk pos
Insya Allah jangka hayat mencecah 5 tahun

Bagaiman Produk Vken berfungsi?
Produk yang dihasilkan melalui teknologi moden gabungan Jerman dan Jepun ini telah menggabungkan mineral-mineral penting yang terdapat di dalam lahar gunung berapi, titanium serta arang buluh yang telah terbukti berkesan dan mendapat beberapa anugerah pengiktirafan dunia.


Mineral-mineral ini mempunyai fungsi ion negatif, ion Germanium dan Titanium serta Sinaran Inframerah Jauh yang mana antara fungsinya ialah mengaktifkan metabolisme badan, meningkatkan peredaran darah, meningkatkan daya imun, memberi gas oksigen kepada darah, menghilangkan tekanan mental, menyelaras pH darah ke arah alkali, meningkatkan tenaga,  serta banyak lagi kebaikannya. Bahan-bahan ini kemudiannya direnjut menggunakan kaedah anyaman 3D yang dipatenkan menjadi produk-produk V-ken yang berkualiti dan berkesan merawat pelbagai jenis penyakit. 
Oleh itu, apabila pesakit strok menggunakan produk-produk V-ken ini, ia dapat membantu melancarkan peredaran darah dan mengelakkan darah beku di dalam saluran darah yang mana baik untuk otak dan jantung. Ia juga membantu membekalkan lebih oksigen dan tenaga dalam darah yang penting untuk tubuh kita mengekalkan fungsinya.Penggunaan yang cukup mudah, dengan hanya menyarung sahaja, kita telah pun mendapat rawatan setanding pakar!

Kalau anda berminat untuk berniaga hubungi kami segera
                                          HP 01119825085


4 comments:

ahlee said...

Tutup lah ospital camni aja?

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

Salam. Saya pun nak tanya soalan yang sama tentang adakah sel kanser akan biak bila aliran darah aktif. Saya berminat nak guna v ken sbb sejak 2 minggu jari tgn kebas. Tapi saya ada sejarah keluarga kanser

Kalam Nadi Kota said...

Berbagai penyakit berpunca dari darah.Oleh sebab itu apabila darah dapat berjalan lancar,pastinya berbagai masalah penyakit bakal diatasi dengan izin Allah